Nabeschouwing Doncaster Rovers - Fleetwood Town (0-4) || League One 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Doncaster Rovers het zaterdag 6 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Fleetwood Town (0-4)

Het League One duel tussen Doncaster Rovers en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 0-4 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 4 minuten. C. Evans maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Fleetwood Town vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Fleetwood Town vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Wallace op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van Fleetwood Town, waarmee A. Eastham zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Fleetwood Town in de 49e minuut, nadat A. Hunter de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Fleetwood Town.

LIVE Doncaster Rovers - Fleetwood Town 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Penalty Fleetwood Town Penalty C. Evans Fleetwood Town 0-1
9' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Husband Fleetwood Town
10' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Holt voor J. Husband Fleetwood Town
34' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt J. Wallace Fleetwood Town 0-2
43' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor J. Wright Doncaster Rovers
44' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Wallace Fleetwood Town
45' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Evans Fleetwood Town
50' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt A. Eastham Fleetwood Town 0-3
45' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Morgan voor J. Wallace Fleetwood Town
49' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt A. Hunter Fleetwood Town 0-4
53' Wissel Doncaster Rovers Wissel A. Crawford voor N. Mason Doncaster Rovers
61' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor J. Coppinger Doncaster Rovers
61' Wissel Doncaster Rovers Wissel A. May voor J. Coppinger Doncaster Rovers
64' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor R. Taylor Fleetwood Town
71' Wissel Fleetwood Town Wissel W. Burns voor C. Evans Fleetwood Town
73' Wissel Doncaster Rovers Wissel A. Beestin voor M. Wilks Doncaster Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Fleetwood Town
Opstellingen Doncaster Rovers - Fleetwood Town
De opstellingen van Doncaster Rovers en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.