Nabeschouwing Doncaster Rovers - Wycombe Wanderers (3-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Doncaster Rovers het zaterdag 11 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Wycombe Wanderers (3-0)

Het League One duel tussen Doncaster Rovers en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Carl Boyeson geëindigd in een 3-0 overwinning voor Doncaster Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door M. Wilks, waarmee Doncaster Rovers met 1-0 de leiding nam. Doncaster Rovers vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Wright op een 2-0 voorsprong kwam te staan. C. Mackail-Smith dacht na 79 minuten te scoren voor Doncaster Rovers, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 80e minuut volgde een derde treffer van Doncaster Rovers, waarmee J. Marquis zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carl Boyeson, waardoor Doncaster Rovers dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Doncaster Rovers - Wycombe Wanderers 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor A. Butler Doncaster Rovers
24' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor B. Whiteman Doncaster Rovers
50' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Adam El-Abd Wycombe Wanderers
55' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt M. Wilks Doncaster Rovers 1-0
62' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Coppinger voor A. Kiwomya Doncaster Rovers
69' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Gape voor M. Bean Wycombe Wanderers
70' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Freeman voor B. Morris Wycombe Wanderers
74' Wissel Doncaster Rovers Wissel M. Blair voor N. Mason Doncaster Rovers
76' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor A. Stewart Wycombe Wanderers
76' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor T. Rowe Doncaster Rovers
78' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt J. Wright Doncaster Rovers 2-0
79' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt C. Mackail-Smith met assist van S. Saunders Doncaster Rovers
80' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt J. Marquis Doncaster Rovers 3-0
82' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor P. Taylor M. Wilks Wycombe Wanderers
89' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Gape Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Wycombe Wanderers
Opstellingen Doncaster Rovers - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Doncaster Rovers en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.