Nabeschouwing Fleetwood Town - Blackpool (3-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Fleetwood Town het zaterdag 27 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Blackpool (3-2)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 3-2 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fleetwood Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van W. Burns. Fleetwood Town vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Wallace op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut wist Blackpool de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Thompson.

Na 57 minuten werd de voorsprong voor Fleetwood Town vergroot nadat P. Madden de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Blackpool dat in de 59e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat N. Delfouneso de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd. Na 72 minuten werd M. Cullen van Blackpool met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. In de 94e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het A. Gnanduillet van Blackpool die voortijdig moest vertrekken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter John Brooks bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Fleetwood Town.

LIVE Fleetwood Town - Blackpool 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt W. Burns Fleetwood Town 1-0
11' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt R. Wallace Fleetwood Town 2-0
34' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Thompson Blackpool 2-1
46' Wissel Blackpool Wissel H. Pritchard voor L. Feeney Blackpool
49' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor N. Sheron Fleetwood Town
55' Wissel Fleetwood Town Wissel P. Madden voor R. Wallace Fleetwood Town
57' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt P. Madden Fleetwood Town 3-1
59' Doelpunt Blackpool Doelpunt N. Delfouneso Blackpool 3-2
68' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor M. Bola Blackpool
69' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor O. Turton Blackpool
72' Rode kaart Blackpool Rode kaart voor M. Cullen N. Delfouneso Blackpool
73' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor M. Nottingham C. Guy Fleetwood Town
88' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Bolger voor A. Hunter Fleetwood Town
94' Rode kaart Blackpool Rode kaart voor A. Gnanduillet Blackpool
94' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor A. Eastham Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Blackpool
Opstellingen Fleetwood Town - Blackpool
De opstellingen van Fleetwood Town en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.