Nabeschouwing Fleetwood Town - Bristol Rovers (0-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 27 april 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Fleetwood Town het zaterdag 27 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Bristol Rovers (0-0)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Fleetwood Town en Bristol Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Fleetwood Town dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Fleetwood Town, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jarred Gillett niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Fleetwood Town - Bristol Rovers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor J. Partington Bristol Rovers
68' Wissel Fleetwood Town Wissel P. Madden voor A. Nadesan Fleetwood Town
69' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Ogogo Bristol Rovers
77' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor J. Clarke Bristol Rovers
81' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Evans Fleetwood Town
81' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor P. Madden Fleetwood Town
81' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor J. Bonham Bristol Rovers
81' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor T. Lockyer Bristol Rovers
82' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Sowerby voor E. Clarke Fleetwood Town
87' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor E. Upson Bristol Rovers
91' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Jakubiak voor T. Holmes-Dennis Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Bristol Rovers
Opstellingen Fleetwood Town - Bristol Rovers
De opstellingen van Fleetwood Town en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Fleetwood Town - Bristol Rovers

Fleetwood Town en Bristol Rovers treffen elkaar in de 45e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jarred Gillett en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fleetwood Town en Bristol Rovers in de League One vond plaats op 22 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol Rovers. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Bristol Rovers favoriet. 3 keer wist de ploeg van Fleetwood Town te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Fleetwood Town. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Fleetwood Town 2
Winst Bristol Rovers 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fleetwood Town op een 12e positie staat, terwijl we Bristol Rovers terugvinden op de 16e plaats.