Nabeschouwing Fleetwood Town - Charlton Athletic (1-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 2 februari 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Fleetwood Town het zaterdag 2 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Charlton Athletic (1-0)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 1-0 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door C. Evans, waarmee Fleetwood Town met 1-0 de leiding nam. In de 88e minuut kreeg P. Bauer van Charlton Athletic voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Charlton Athletic de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Fleetwood Town via een goal van in de 88e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 1-0 eindigde in een overwinning voor Fleetwood Town.

LIVE Fleetwood Town - Charlton Athletic 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Wallace Fleetwood Town
36' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor R. Wallace Fleetwood Town
54' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Parker voor G. Lapslie Charlton Athletic
61' Wissel Fleetwood Town Wissel A. Hunter voor A. Nadesan Fleetwood Town
61' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Sowerby voor J. Holt Fleetwood Town
66' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor P. Bauer Charlton Athletic
68' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Evans Fleetwood Town 1-0
73' Wissel Charlton Athletic Wissel T. Fosu voor R. Hackett-Fairchild Charlton Athletic
73' Wissel Charlton Athletic Wissel Vetokele voor B. Reeves Charlton Athletic
75' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor K. Bielik Charlton Athletic
78' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor N. Sarr Charlton Athletic
83' Wissel Fleetwood Town Wissel H. Biggins voor W. Burns Fleetwood Town
88' Tweede gele kaart Charlton Athletic Tweede gele kaart voor P. Bauer Charlton Athletic
88' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Fleetwood Town 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Charlton Athletic
Opstellingen Fleetwood Town - Charlton Athletic
De opstellingen van Fleetwood Town en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.