Nabeschouwing Gillingham - Bradford City (4-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Gillingham het zaterdag 27 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bradford City. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Bradford City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Bradford City (4-0)

Het League One duel tussen Gillingham en Bradford City is onder leiding van scheidsrechter Lee Collins geëindigd in een 4-0 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door R. Charles-Cook, waarmee Gillingham met 1-0 de leiding nam. Gillingham vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Eaves op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van Gillingham, waarmee E. List zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Gillingham in de 91e minuut, nadat T. Eaves de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Gillingham.

LIVE Gillingham - Bradford City 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Bradford City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor L. OBrien Bradford City
48' Doelpunt Gillingham Doelpunt R. Charles-Cook Gillingham 1-0
61' Gele kaart Bradford City Gele kaart voor J. Wright Bradford City
65' Doelpunt Gillingham Doelpunt T. Eaves Gillingham 2-0
66' Wissel Gillingham Wissel E. List voor B. Hanlan Gillingham
69' Doelpunt Gillingham Doelpunt E. List Gillingham 3-0
73' Wissel Bradford City Wissel K. Brünker voor T. Poppler Isherwood Bradford City
74' Wissel Gillingham Wissel N. Nasseri voor R. Charles-Cook Gillingham
91' Doelpunt Gillingham Doelpunt T. Eaves Gillingham 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Bradford City
Opstellingen Gillingham - Bradford City
De opstellingen van Gillingham en Bradford City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Gillingham - Bradford City

Gillingham en Bradford City treffen elkaar in de 16e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lee Collins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gillingham en Bradford City in de League One vond plaats op 24 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bradford City. Op basis van de afgelopen 14 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Gillingham als Bradford City wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Gillingham 5
Winst Bradford City 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gillingham op een 20e positie staat, terwijl we Bradford City terugvinden op de 24e plaats.