Nabeschouwing Gillingham - Plymouth Argyle (3-1) || League One 2018/2019

Vrijdag 19 april 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Gillingham het vrijdag 19 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Plymouth Argyle (3-1)

Het League One duel tussen Gillingham en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Anthony Coggins geëindigd in een 3-1 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door F. Ladapo, waarmee Plymouth Argyle met 0-1 de leiding nam. Gillingham kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Charles-Cook, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette M. Byrne zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Gillingham de leiding in de wedstrijd nam.

Na 91 minuten werd de voorsprong voor Gillingham vergroot nadat B. Hanlan de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Gillingham.

LIVE Gillingham - Plymouth Argyle 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt F. Ladapo met assist van G. Carey Plymouth Argyle 0-1
28' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor M. Byrne Gillingham
32' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor A. Sarcevic Plymouth Argyle
46' Wissel Gillingham Wissel T. Campbell voor T. Eaves Gillingham
46' Wissel Gillingham Wissel E. List voor B. Bingham Gillingham
56' Doelpunt Gillingham Doelpunt R. Charles-Cook met assist van E. List Gillingham 1-1
58' Doelpunt Gillingham Doelpunt M. Byrne met assist van L. ONeill Gillingham 2-1
71' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor A. Smith-Brown Plymouth Argyle
73' Wissel Gillingham Wissel J. Rees voor R. Charles-Cook Gillingham
77' Wissel Plymouth Argyle Wissel N. Canavan voor A. Smith-Brown Plymouth Argyle
77' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Taylor voor A. Sarcevic Plymouth Argyle
91' Doelpunt Gillingham Doelpunt B. Hanlan met assist van M. Byrne Gillingham 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Plymouth Argyle
Opstellingen Gillingham - Plymouth Argyle
De opstellingen van Gillingham en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.