Nabeschouwing Gillingham - Shrewsbury Town (0-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 13 april 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Gillingham het zaterdag 13 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Shrewsbury Town (0-2)

Het League One duel tussen Gillingham en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 0-2 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door J. Bolton, waarmee Shrewsbury Town met 0-1 de leiding nam. Shrewsbury Town vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Campbell op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Shrewsbury Town.

LIVE Gillingham - Shrewsbury Town 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Gillingham Wissel E. List voor B. Bingham Gillingham
50' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt J. Bolton met assist van S. Whalley Shrewsbury Town 0-1
61' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt T. Campbell met assist van S. Golbourne Shrewsbury Town 0-2
66' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor G. Docherty Shrewsbury Town
67' Wissel Gillingham Wissel J. Rees voor G. Burke Gillingham
71' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Laurent voor S. Whalley Shrewsbury Town
73' Wissel Gillingham Wissel T. Campbell voor D. Parrett Gillingham
80' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Sears voor J. Bolton Shrewsbury Town
83' Wissel Shrewsbury Town Wissel F. Okenabirhie voor T. Campbell Shrewsbury Town
87' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor M. Byrne Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Shrewsbury Town
Opstellingen Gillingham - Shrewsbury Town
De opstellingen van Gillingham en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Gillingham - Shrewsbury Town

Gillingham en Shrewsbury Town treffen elkaar in de 42e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Bramall en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gillingham en Shrewsbury Town in de League One vond plaats op 29 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Shrewsbury Town favoriet. 3 keer wist de ploeg van Gillingham te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Gillingham. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gillingham 1
Winst Shrewsbury Town 3
Gelijkspel 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gillingham op een 13e positie staat, terwijl we Shrewsbury Town terugvinden op de 14e plaats.