Nabeschouwing Luton Town - Barnsley (0-0) || League One 2018/2019

Dinsdag 1 januari 2019 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Luton Town het dinsdag 1 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Barnsley (0-0)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Luton Town en Barnsley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter John Brooks niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Luton Town - Barnsley
LIVE Luton Town - Barnsley 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
63' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor E. Pinnock Barnsley
64' Wissel Barnsley Wissel M. Bähre voor K. Dougall Barnsley
76' Wissel Barnsley Wissel J. Brownell voor M. Thiam Barnsley
79' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor A. Shinnie Luton Town
88' Wissel Luton Town Wissel H. Cornick voor E. Lee Luton Town
89' Wissel Barnsley Wissel V. Adeboyejo voor B. Potts Barnsley
91' Wissel Luton Town Wissel L. Berry voor H. Cornick Luton Town
95' Wissel Luton Town Wissel K. LuaLua voor A. Shinnie Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Barnsley
Opstellingen Luton Town - Barnsley
De opstellingen van Luton Town en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Luton Town
# Speler Pos.
36 James Shea K
7 Jack Stacey V
2 James Justin V
5 Sonny Bradley V
6 Matthew Pearson V
4 Alan McCormack M
17 Pelly Ruddock Mpanzu M
11 Andrew Shinnie M
10 Elliott Lee A
9 Danny Hylton A
19 James Collins A
Wissels Luton Town
# Speler Pos.
40 Harvey Isted K
44 Alan Sheehan V
28 Lloyd Jones V
25 Kazenga LuaLua M
8 Luke Berry M
14 Harry Cornick M
18 Jorge Grant M
Wissels Barnsley
# Speler Pos.
35 Jake Greatorex K
18 Adam Jackson V
7 Ryan Hedges M
21 Mike-Steven Bähre M
10 George Moncur M
33 Jacob Brown A
29 Victor Adeboyejo A
Voorbeschouwing Luton Town - Barnsley

Luton Town en Barnsley treffen elkaar in de 26e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Brooks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Luton Town en Barnsley in de League One vond plaats op 13 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Barnsley favoriet. 1 keer wist de ploeg van Luton Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Luton Town. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Luton Town 0
Winst Barnsley 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Luton Town op een 2e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Luton Town - Barnsley Opstelling Luton Town Opstelling Barnsley Live Luton Town - Barnsley Live Luton Town - Barnsley kijken Luton Town - Barnsley kijken Live Luton Town - Barnsley stream Luton Town - Barnsley Fox Sports Nabeschouwing Luton Town - Barnsley Uitslag Luton Town - Barnsley Statistieken Luton Town - Barnsley League One 2018/2019 Luton Town - Barnsley wedden Luton Town - Barnsley gokken Luton Town - Barnsley Unibet