Nabeschouwing Luton Town - Doncaster Rovers (4-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 23 maart 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Luton Town het zaterdag 23 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Doncaster Rovers (4-0)

Het League One duel tussen Luton Town en Doncaster Rovers is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 4-0 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door P. Ruddock, waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. Luton Town vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Hylton op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Luton Town, waarmee K. LuaLua zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Luton Town in de 92e minuut, nadat L. Berry de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Luton Town.

LIVE Luton Town - Doncaster Rovers 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor A. Lewis Doncaster Rovers
23' Wissel Luton Town Wissel L. Berry voor D. Potts Luton Town
33' Doelpunt Luton Town Doelpunt P. Ruddock met assist van K. LuaLua Luton Town 1-0
45' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor M. Blair Doncaster Rovers
57' Doelpunt Luton Town Doelpunt D. Hylton met assist van L. Berry Luton Town 2-0
63' Wissel Doncaster Rovers Wissel T. Smith voor M. Wilks Doncaster Rovers
63' Wissel Doncaster Rovers Wissel K. Sadlier voor T. Rowe Doncaster Rovers
68' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor P. Ruddock Luton Town
73' Wissel Doncaster Rovers Wissel L. Hasani voor A. Lewis Doncaster Rovers
78' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor J. Coppinger Doncaster Rovers
79' Wissel Luton Town Wissel H. Cornick voor D. Hylton Luton Town
82' Doelpunt Luton Town Doelpunt K. LuaLua met assist van J. Stacey Luton Town 3-0
87' Wissel Luton Town Wissel J. Cummings voor K. LuaLua Luton Town
92' Doelpunt Luton Town Doelpunt L. Berry Luton Town 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Doncaster Rovers
Opstellingen Luton Town - Doncaster Rovers
De opstellingen van Luton Town en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.