Nabeschouwing Luton Town - Gillingham (2-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 16 maart 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Luton Town het zaterdag 16 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Gillingham (2-2)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Luton Town en Gillingham geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door D. Hylton, waarmee Luton Town met 1-0 de leiding nam. Gillingham kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Eaves, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette J. Stacey zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Luton Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat L. ONeill de 2-2 maakte voor Gillingham. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Luton Town - Gillingham 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Doelpunt Luton Town Doelpunt D. Hylton Luton Town 1-0
53' Doelpunt Gillingham Doelpunt T. Eaves met assist van C. Reilly Gillingham 1-1
66' Wissel Luton Town Wissel D. Potts voor L. Berry Luton Town
67' Doelpunt Luton Town Doelpunt J. Stacey met assist van A. Shinnie Luton Town 2-1
79' Doelpunt Gillingham Doelpunt L. ONeill Gillingham 2-2
80' Wissel Luton Town Wissel K. LuaLua voor E. Lee Luton Town
87' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor J. Rees Leonardo Lopes Gillingham
92' Wissel Luton Town Wissel B. Hanlan voor Luton Town
92' Wissel Luton Town Wissel H. Cornick voor D. Hylton Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Gillingham
Opstellingen Luton Town - Gillingham
De opstellingen van Luton Town en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Luton Town - Gillingham

Luton Town en Gillingham treffen elkaar in de 38e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Haines en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Luton Town en Gillingham in de League One vond plaats op 24 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Luton Town. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Luton Town favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Gillingham slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Luton Town 2
Winst Gillingham 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Luton Town op een 1e positie staat, terwijl we Gillingham terugvinden op de 17e plaats.