Nabeschouwing Luton Town - Shrewsbury Town (3-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Luton Town het zaterdag 25 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Shrewsbury Town (3-2)

Het League One duel tussen Luton Town en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Carl Boyeson geëindigd in een 3-2 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 23 minuten. S. Whalley maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Shrewsbury Town vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Luton Town kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Grant, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette L. Angol zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Shrewsbury Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 73 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Stacey de 2-2 maakte voor Luton Town. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Luton Town dat in de 77e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat E. Lee de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Carl Boyeson en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Luton Town.

LIVE Luton Town - Shrewsbury Town 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Penalty Shrewsbury Town Penalty S. Whalley Shrewsbury Town 0-1
37' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor L. Angol Shrewsbury Town
46' Wissel Luton Town Wissel J. Collins voor D. Hylton Luton Town
51' Doelpunt Luton Town Doelpunt J. Grant Luton Town 1-1
66' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt L. Angol Shrewsbury Town 1-2
73' Doelpunt Luton Town Doelpunt J. Stacey Luton Town 2-2
77' Doelpunt Luton Town Doelpunt E. Lee Luton Town 3-2
78' Wissel Luton Town Wissel J. Justin voor J. Grant Luton Town
78' Wissel Shrewsbury Town Wissel O. Norburn voor A. Gilliead Shrewsbury Town
88' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor G. Rea Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Shrewsbury Town
Opstellingen Luton Town - Shrewsbury Town
De opstellingen van Luton Town en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.