Nabeschouwing Luton Town - Sunderland (1-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Luton Town het zaterdag 11 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Sunderland (1-1)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Luton Town en Sunderland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door J. Maja, waarmee Sunderland met 0-1 de leiding nam. In de 66e minuut was het Luton Town dat via H. Cornick dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Charles Breakspear. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. Pearson namens Luton Town in de 68e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Luton Town - Sunderland 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor A. Matthews Sunderland
45' Doelpunt Sunderland Doelpunt J. Maja Sunderland 0-1
54' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor L. Cattermole B. Mumba Luton Town
56' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor A. McCormack Luton Town
60' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor J. Grant Luton Town
61' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor J. Baldwin Sunderland
66' Doelpunt Luton Town Doelpunt H. Cornick met assist van J. Grant Luton Town
68' Doelpunt Luton Town Doelpunt M. Pearson Luton Town 1-1
85' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. ONien J. Maja Sunderland
87' Wissel Luton Town Wissel G. Rea voor J. Collins Luton Town
89' Wissel Luton Town Wissel J. Jervis voor E. Lee Luton Town
91' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor G. Loovens Sunderland
92' Wissel Sunderland Wissel L. Molyneux voor L. Gooch Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Sunderland
Opstellingen Luton Town - Sunderland
De opstellingen van Luton Town en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.