Nabeschouwing Oxford United - Blackpool (2-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Oxford United het zaterdag 15 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Blackpool (2-0)

Het League One duel tussen Oxford United en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 2-0 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door M. Browne, waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. Oxford United vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Henry op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Oxford United.

LIVE Oxford United - Blackpool 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Browne Oxford United 1-0
41' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Henry Oxford United 2-0
45' Wissel Blackpool Wissel A. Gnanduillet voor O. Turton Blackpool
56' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor B. Heneghan Blackpool
60' Wissel Blackpool Wissel J. OSullivan voor J. Dodoo Blackpool
66' Wissel Blackpool Wissel H. Pritchard voor C. Guy Blackpool
75' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor L. Feeney Blackpool
76' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Henry Oxford United
80' Wissel Oxford United Wissel C. Raglan voor R. Dickie Oxford United
85' Wissel Oxford United Wissel R. Holmes voor G. Whyte Oxford United
89' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Thompson Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Blackpool
Opstellingen Oxford United - Blackpool
De opstellingen van Oxford United en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Oxford United - Blackpool

Oxford United en Blackpool treffen elkaar in de 22e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matt Donohue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Oxford United en Blackpool in de League One vond plaats op 6 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Oxford United. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Oxford United als Blackpool wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Oxford United 1
Winst Blackpool 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Oxford United op een 19e positie staat, terwijl we Blackpool terugvinden op de 8e plaats.