Nabeschouwing Oxford United - Luton Town (1-2) || League One 2018/2019

Dinsdag 2 oktober 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Oxford United het dinsdag 2 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Luton Town (1-2)

Het League One duel tussen Oxford United en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter Michael Salisbury geëindigd in een 1-2 overwinning voor Luton Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door R. Holmes, waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. Luton Town kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Collins, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut kreeg S. Baptiste van Oxford United voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Oxford United de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat D. Potts namens Luton Town in de 98e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Salisbury, waardoor Luton Town dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Oxford United - Luton Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor S. Baptiste Oxford United
48' Doelpunt Oxford United Doelpunt R. Holmes Oxford United 1-0
55' Doelpunt Luton Town Doelpunt J. Collins Luton Town 1-1
66' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor J. Stacey Luton Town
70' Wissel Luton Town Wissel J. Justin voor A. Shinnie Luton Town
73' Tweede gele kaart Oxford United Tweede gele kaart voor S. Baptiste Oxford United
76' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Hanson Oxford United
76' Wissel Oxford United Wissel J. Mackie voor G. Whyte Oxford United
77' Wissel Oxford United Wissel J. Ruffles voor J. Hanson Oxford United
78' Wissel Luton Town Wissel K. LuaLua voor E. Lee Luton Town
82' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor G. Rea Luton Town
83' Wissel Oxford United Wissel S. Carruthers voor J. Obika Oxford United
87' Wissel Luton Town Wissel A. Sheehan voor G. Rea Luton Town
95' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor A. McMahon Oxford United
96' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brannagan Oxford United
98' Doelpunt Luton Town Doelpunt D. Potts Luton Town 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Luton Town
Opstellingen Oxford United - Luton Town
De opstellingen van Oxford United en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.