Nabeschouwing Peterborough United - Accrington Stanley (0-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Peterborough United het zaterdag 20 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Accrington Stanley (0-1)

Het League One duel tussen Peterborough United en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Scott Duncan geëindigd in een 0-1 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door S. McConville, waarmee Accrington Stanley met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Accrington Stanley dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Accrington Stanley.

LIVE Peterborough United - Accrington Stanley 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt S. McConville Accrington Stanley 0-1
32' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor D. Barlaser Accrington Stanley
59' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Cummings Peterborough United
59' Wissel Peterborough United Wissel M. Maddison voor J. Cummings Peterborough United
60' Wissel Peterborough United Wissel I. Toney voor J. Ward Peterborough United
68' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. McConville Accrington Stanley
77' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor M. OHara Peterborough United
78' Wissel Peterborough United Wissel J. Walker voor M. OHara Peterborough United
80' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. Brown D. Barlaser Accrington Stanley
87' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor N. Anderton Peterborough United
88' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor A. Woodyard Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Accrington Stanley
Opstellingen Peterborough United - Accrington Stanley
De opstellingen van Peterborough United en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.