Nabeschouwing Peterborough United - Blackpool (2-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 29 september 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Peterborough United het zaterdag 29 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Blackpool (2-2)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Peterborough United en Blackpool geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door R. Bennett, waarmee Peterborough United met 1-0 de leiding nam. Blackpool kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Gnanduillet, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette M. OHara zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Peterborough United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 66 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat N. Delfouneso de 2-2 maakte voor Blackpool.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Peterborough United - Blackpool 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Spearing Blackpool
27' Doelpunt Peterborough United Doelpunt R. Bennett Peterborough United 1-0
31' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor M. Maddison Peterborough United
54' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Walker Peterborough United
56' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor B. Heneghan Blackpool
58' Doelpunt Blackpool Doelpunt A. Gnanduillet Blackpool 1-1
61' Wissel Peterborough United Wissel M. OHara voor M. Godden Peterborough United
64' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. OHara Peterborough United 2-1
66' Doelpunt Blackpool Doelpunt N. Delfouneso Blackpool 2-2
74' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor R. Bennett Peterborough United
75' Wissel Peterborough United Wissel J. Ward voor S. Dembele Peterborough United
76' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor C. Daniel Peterborough United
83' Wissel Peterborough United Wissel J. Cummings voor J. Walker Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Blackpool
Opstellingen Peterborough United - Blackpool
De opstellingen van Peterborough United en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.