Nabeschouwing Peterborough United - Burton Albion (3-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 4 mei 2019 - 18:30 uur

In de League One 2018/2019 neemt Peterborough United het zaterdag 4 mei 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Burton Albion (3-1)

Het League One duel tussen Peterborough United en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 3-1 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door J. Ward, waarmee Peterborough United met 1-0 de leiding nam. Peterborough United vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Toney op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 85e minuut wist Burton Albion de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Bradley.

Na 88 minuten werd de voorsprong voor Peterborough United vergroot nadat I. Toney de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Peterborough United.

LIVE Peterborough United - Burton Albion 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Knight Peterborough United
19' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Ward met assist van I. Toney Peterborough United 1-0
35' Doelpunt Peterborough United Doelpunt I. Toney met assist van J. Naismith Peterborough United 2-0
46' Wissel Peterborough United Wissel J. Buxton voor S. Quinn Peterborough United
46' Wissel Burton Albion Wissel A. Bradley voor L. Boyce Burton Albion
46' Wissel Burton Albion Wissel S. Dembele voor M. Maddison Burton Albion
66' Wissel Peterborough United Wissel G. Cooper voor L. Tomlin Peterborough United
80' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor R. Hutchinson S. Fraser Burton Albion
80' Wissel Burton Albion Wissel M. Harness voor Burton Albion
85' Doelpunt Burton Albion Doelpunt A. Bradley Burton Albion 2-1
88' Doelpunt Peterborough United Doelpunt I. Toney met assist van J. Ward Peterborough United 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Burton Albion
Opstellingen Peterborough United - Burton Albion
De opstellingen van Peterborough United en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Peterborough United - Burton Albion

Peterborough United en Burton Albion treffen elkaar in de 46e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Oldham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Peterborough United en Burton Albion in de League One vond plaats op 27 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Peterborough United. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Burton Albion favoriet. 2 keer wist de ploeg van Peterborough United te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Peterborough United. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Peterborough United 1
Winst Burton Albion 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Peterborough United op een 7e positie staat, terwijl we Burton Albion terugvinden op de 9e plaats.