Nabeschouwing Plymouth Argyle - Peterborough United (1-5) || League One 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 25 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Peterborough United (1-5)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Chris Sarginson geëindigd in een 1-5 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Godden, waarmee Peterborough United met 0-1 de leiding nam. Peterborough United vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Dembele op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van Peterborough United, waarmee J. Cummings zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

J. Cummings zette Peterborough United even later op 0-4 nadat hij een door scheidsrechter Chris Sarginson toegekende penalty wist te benutten. Na 91 minuten wist Plymouth Argyle eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van R. Edwards bracht het de achterstand terug tot 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 94e minuut en kwam op naam te staan van Peterborough United speler M. Godden, die daarmee tekende voor de 1-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Chris Sarginson bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Peterborough United.

LIVE Plymouth Argyle - Peterborough United 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. Godden Peterborough United 0-1
11' Doelpunt Peterborough United Doelpunt S. Dembele Peterborough United 0-2
46' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Taylor voor C. Grant Plymouth Argyle
48' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Cummings Peterborough United 0-3
54' Penalty Peterborough United Penalty J. Cummings Peterborough United 0-4
56' Wissel Plymouth Argyle Wissel G. Sawyer voor Y. Songoo Plymouth Argyle
56' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Edwards voor S. Wootton Plymouth Argyle
73' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor A. Sarcevic Plymouth Argyle
75' Wissel Peterborough United Wissel I. Toney voor J. Cummings Peterborough United
85' Wissel Peterborough United Wissel M. Maddison voor S. Dembele Peterborough United
91' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt R. Edwards Plymouth Argyle 1-4
94' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. Godden Peterborough United 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Peterborough United
Opstellingen Plymouth Argyle - Peterborough United
De opstellingen van Plymouth Argyle en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.