Nabeschouwing Portsmouth - Gillingham (0-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Portsmouth het zaterdag 6 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Gillingham (0-2)

Het League One duel tussen Portsmouth en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Chris Sarginson geëindigd in een 0-2 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door T. Eaves, waarmee Gillingham met 0-1 de leiding nam. Gillingham vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Lacey op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Gillingham.

LIVE Portsmouth - Gillingham 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Gillingham Doelpunt T. Eaves Gillingham 0-1
47' Doelpunt Gillingham Doelpunt A. Lacey Gillingham 0-2
46' Wissel Portsmouth Wissel B. Thompson voor G. Evans Portsmouth
46' Wissel Portsmouth Wissel D. Wheeler voor B. Close Portsmouth
75' Wissel Portsmouth Wissel O. Hawkins voor N. Thompson Portsmouth
79' Wissel Gillingham Wissel E. List voor B. Hanlan Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Gillingham
Opstellingen Portsmouth - Gillingham
De opstellingen van Portsmouth en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Portsmouth - Gillingham

Portsmouth en Gillingham treffen elkaar in de 12e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Sarginson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portsmouth en Gillingham in de League One vond plaats op 10 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gillingham. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Portsmouth als Gillingham wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Portsmouth 1
Winst Gillingham 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portsmouth op een 1e positie staat, terwijl we Gillingham terugvinden op de 22e plaats.