Nabeschouwing Rochdale - Shrewsbury Town (2-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 9 maart 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Rochdale het zaterdag 9 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Shrewsbury Town (2-1)

Het League One duel tussen Rochdale en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rochdale. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door K. Ntlhe, waarmee Rochdale met 1-0 de leiding nam. Rochdale vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. McNulty op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-1 eindigde in een overwinning voor Rochdale.

LIVE Rochdale - Shrewsbury Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Rochdale Doelpunt K. Ntlhe met assist van B. Inman Rochdale 1-0
40' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor L. Waterfall Shrewsbury Town
43' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor E. Ebanks-Landell Rochdale
47' Doelpunt Rochdale Doelpunt J. McNulty Rochdale 2-0
51' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor R. Williams Shrewsbury Town
55' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor J. Bunney Rochdale
59' Wissel Shrewsbury Town Wissel A. Amadi-Holloway voor F. Okenabirhie Shrewsbury Town
70' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Laurent voor D. Edwards Shrewsbury Town
71' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Payne voor T. Campbell Shrewsbury Town
74' Wissel Rochdale Wissel S. Dooley voor O. Rathbone Rochdale
82' Wissel Rochdale Wissel C. Andrew voor B. Inman Rochdale
87' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor J. McNulty Rochdale
89' Wissel Rochdale Wissel Z. Clough voor I. Henderson Rochdale
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Shrewsbury Town
Opstellingen Rochdale - Shrewsbury Town
De opstellingen van Rochdale en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Rochdale - Shrewsbury Town

Rochdale en Shrewsbury Town treffen elkaar in de 36e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Brooks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rochdale en Shrewsbury Town in de League One vond plaats op 17 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shrewsbury Town. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Shrewsbury Town favoriet. 4 keer wist de ploeg van Rochdale te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Rochdale. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rochdale 3
Winst Shrewsbury Town 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rochdale op een 22e positie staat, terwijl we Shrewsbury Town terugvinden op de 17e plaats.