Nabeschouwing Scunthorpe United - Charlton Athletic (5-3) || League One 2018/2019

Dinsdag 2 oktober 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Scunthorpe United het dinsdag 2 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Sands Venue Stadium in Scunthorpe.

Via de Scunthorpe United - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Scunthorpe United - Charlton Athletic (5-3)

Het League One duel tussen Scunthorpe United en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 5-3 overwinning voor Scunthorpe United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Scunthorpe United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van C. Goode. Charlton Athletic kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Taylor, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 22e minuut zette J. Aribo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Charlton Athletic de leiding in de wedstrijd nam.

Na 30 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Borthwick-Jackson de 2-2 maakte voor Scunthorpe United. Scunthorpe United leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 38 minuten op voorsprong na een goal van C. Borthwick-Jackson: 3-2. In de 69e minuut was het J. Aribo die Charlton Athletic weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Scunthorpe United om te scoren. In de 73e minuut kwam de ploeg toch weer op voorsprong, na een doelpunt van J. Morris die daarmee de 4-3 maakte. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Scunthorpe United. Het was S. Humphrys die in de 93e minuut de stand op 5-3 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Darren Drysdale bij een 5-3 eindstand in het voordeel van Scunthorpe United.

LIVE Scunthorpe United - Charlton Athletic 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Scunthorpe United - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt C. Goode Scunthorpe United 1-0
5' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Dijksteel voor L. Page Charlton Athletic
18' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt L. Taylor Charlton Athletic 1-1
22' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Aribo Charlton Athletic 1-2
24' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor D. Pratley Charlton Athletic
30' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt C. Borthwick-Jackson Scunthorpe United 2-2
38' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt C. Borthwick-Jackson Scunthorpe United 3-2
52' Wissel Charlton Athletic Wissel B. Reeves voor D. Pratley Charlton Athletic
61' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor S. Humphrys Scunthorpe United
68' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor R. Colclough Scunthorpe United
69' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Aribo Charlton Athletic 3-3
72' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor B. Reeves Charlton Athletic
73' Penalty Scunthorpe United Penalty J. Morris Scunthorpe United 4-3
82' Wissel Charlton Athletic Wissel Vetokele voor T. Fosu Charlton Athletic
85' Wissel Scunthorpe United Wissel A. Dales voor L. Novak Scunthorpe United
89' Wissel Scunthorpe United Wissel G. Thomas voor J. Clarke Scunthorpe United
93' Doelpunt Scunthorpe United Doelpunt S. Humphrys Scunthorpe United 5-3
95' Gele kaart Scunthorpe United Gele kaart voor F. Ojo Scunthorpe United
Video hoogtepunten en samenvatting Scunthorpe United - Charlton Athletic
Opstellingen Scunthorpe United - Charlton Athletic
De opstellingen van Scunthorpe United en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.