Nabeschouwing Scunthorpe United - Peterborough United (0-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 13 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Scunthorpe United het zaterdag 13 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Sands Venue Stadium in Scunthorpe.

Via de Scunthorpe United - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Scunthorpe United - Peterborough United (0-2)

Het League One duel tussen Scunthorpe United en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Rob Lewis geëindigd in een 0-2 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door M. Godden, waarmee Peterborough United met 0-1 de leiding nam. Peterborough United vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Godden op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Peterborough United.

LIVE Scunthorpe United - Peterborough United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Scunthorpe United - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. Godden Peterborough United 0-1
58' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. Godden Peterborough United 0-2
60' Wissel Scunthorpe United Wissel A. Dales voor M. Lund Scunthorpe United
63' Wissel Peterborough United Wissel I. Toney voor J. Cummings Peterborough United
70' Wissel Scunthorpe United Wissel J. Perch voor J. Morris Scunthorpe United
82' Wissel Scunthorpe United Wissel C. Burgess voor S. Humphrys Scunthorpe United
82' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor C. Daniel Peterborough United
84' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor I. Toney Peterborough United
90' Wissel Peterborough United Wissel G. Cooper voor S. Dembele Peterborough United
93' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor M. OHara Peterborough United
96' Wissel Peterborough United Wissel J. Walker voor M. Godden Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Scunthorpe United - Peterborough United
Opstellingen Scunthorpe United - Peterborough United
De opstellingen van Scunthorpe United en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Scunthorpe United - Peterborough United

Scunthorpe United en Peterborough United treffen elkaar in de 13e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Lewis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Scunthorpe United en Peterborough United in de League One vond plaats op 13 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Scunthorpe United favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Peterborough United slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Scunthorpe United 6
Winst Peterborough United 2
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Scunthorpe United op een 12e positie staat, terwijl we Peterborough United terugvinden op de 2e plaats.