Nabeschouwing Shrewsbury Town - Walsall (0-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 4 mei 2019 - 18:30 uur



In de League One 2018/2019 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 4 mei 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Walsall. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Walsall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Walsall (0-0)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Shrewsbury Town en Walsall geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Shrewsbury Town en Walsall gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Shrewsbury Town, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Seb Stockbridge niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Shrewsbury Town - Walsall
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
9
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
52
59
Gevaarlijke aanvallen
26
36
Corners
10
8
Wissels
3
2
LIVE Shrewsbury Town - Walsall 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Walsall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
43' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor J. Bolton Shrewsbury Town
46' Wissel Shrewsbury Town Wissel G. Dobson voor Shrewsbury Town
46' Gele kaart Walsall Gele kaart voor M. Sadler L. Waterfall Walsall
65' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Laurent voor F. Okenabirhie Shrewsbury Town
78' Wissel Walsall Wissel A. Oteh voor J. Edwards Walsall
83' Wissel Walsall Wissel I. Osbourne voor L. Kinsella Walsall
87' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Vincelot voor A. Grant Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Walsall
Opstellingen Shrewsbury Town - Walsall
De opstellingen van Shrewsbury Town en Walsall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Shrewsbury Town
# Speler Pos.
30 Reice Charles-Cook K
5 Matthew Sadler V
16 Romain Vincelot M
28 Josh Laurent M
38 Ryan Barnett M
18 Alex Gilliead A
50 Stefan Payne A
Basiselftal Walsall
# Speler Pos.
13 Chris Dunn K
6 Nicky Devlin V
3 Luke Leahy V
20 Connor Johnson V
35 Dan Scarr V
34 Scott Laird V
2 Joe Edwards V
4 George Dobson M
15 Liam Kinsella M
29 Josh Gordon A
9 Andy Cook A
Wissels Walsall
# Speler Pos.
1 Liam Roberts K
27 Jack Fitzwater V
28 Cameron Norman V
5 Jon Guthrie V
30 Isaiah Osbourne M
10 Zeli Ismail M
36 Aramide Oteh A
Voorbeschouwing Shrewsbury Town - Walsall

Shrewsbury Town en Walsall treffen elkaar in de 46e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Seb Stockbridge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Shrewsbury Town en Walsall in de League One vond plaats op 2 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Walsall favoriet. 6 keer wist de ploeg van Shrewsbury Town te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Shrewsbury Town. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Shrewsbury Town 2
Winst Walsall 6
Gelijkspel 3
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Shrewsbury Town op een 17e positie staat, terwijl we Walsall terugvinden op de 22e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Shrewsbury Town - Walsall Opstelling Shrewsbury Town Opstelling Walsall Live Shrewsbury Town - Walsall Live Shrewsbury Town - Walsall kijken Shrewsbury Town - Walsall kijken Live Shrewsbury Town - Walsall stream Shrewsbury Town - Walsall Fox Sports Nabeschouwing Shrewsbury Town - Walsall Uitslag Shrewsbury Town - Walsall Statistieken Shrewsbury Town - Walsall League One 2018/2019 Shrewsbury Town - Walsall wedden Shrewsbury Town - Walsall gokken Shrewsbury Town - Walsall Unibet