Nabeschouwing Southend United - Blackpool (1-2) || League One

Zaterdag 17 november 2018 - 16:00 uur

In de League One neemt Southend United het zaterdag 17 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Roots Hall Stadium in Southend-on-Sea, Essex.

Via de Southend United - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southend United - Blackpool (1-2)

Het League One duel tussen Southend United en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Nick Kinseley geëindigd in een 1-2 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door O. Turton, waarmee Blackpool met 0-1 de leiding nam. Southend United kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Demetriou, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette A. Gnanduillet zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Blackpool de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 86e minuut werd M. Turner van Southend United met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Southend United het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nick Kinseley, waardoor Blackpool dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Southend United - Blackpool
Goals
1
2
Balbezit
54%
46%
Rode kaarten
1
0
Schoten totaal
11
12
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
68
61
Gevaarlijke aanvallen
54
44
Corners
3
5
Wissels
1
0
LIVE Southend United - Blackpool 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southend United - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Blackpool Doelpunt O. Turton Blackpool 0-1
40' Wissel Southend United Wissel S. McCoulsky voor D. Yearwood Southend United
74' Doelpunt Southend United Doelpunt J. Demetriou Southend United 1-1
83' Doelpunt Blackpool Doelpunt A. Gnanduillet Blackpool 1-2
86' Rode kaart Southend United Rode kaart voor M. Turner Southend United
Opstellingen Southend United - Blackpool
De opstellingen van Southend United en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Southend United
# Speler Pos.
1 Mark Oxley K
24 Jason Demetriou V
32 Steven Hendrie V
23 Taylor Moore V
6 Michael Turner V
16 Dru Yearwood M
18 Sam Mantom M
8 Timothee Dieng M
30 Harry Bunn M
7 Michael Kightly M
10 Simon Cox A
Wissels Southend United
# Speler Pos.
13 Nathan Bishop K
2 Elvis Bwomono V
4 Luke Hyam V
27 Harry Kyprianou M
11 Stephen McLaughlin M
28 Shawn McCoulsky A
31 Theo Robinson A
Basiselftal Blackpool
# Speler Pos.
1 Mark Howard K
20 Oliver Turton V
27 Marc Bola V
6 Ben Heneghan V
16 Curtis Tilt V
2 Donervon Joseph Daniels V
25 Callum Guy M
8 Jay Spearing M
7 Nathan Delfouneso A
21 Armand Gnanduillet A
11 Joe Dodoo A
Wissels Blackpool
# Speler Pos.
13 Myles Boney K
12 Michael Nottingham V
18 John O'Sullivan M
19 Chris Taylor M
24 Liam Feeney M
14 Harry Pritchard M
9 Mark Cullen A
Voorbeschouwing Southend United - Blackpool

Southend United en Blackpool treffen elkaar in de 18e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Kinseley en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Southend United en Blackpool elkaar treffen in de League One.

Resultaat Aantal
Winst Southend United 0
Winst Blackpool 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Southend United op een 13e positie staat, terwijl we Blackpool terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Southend United - Blackpool Opstelling Southend United Opstelling Blackpool Live Southend United - Blackpool Live Southend United - Blackpool kijken Southend United - Blackpool kijken Live Southend United - Blackpool stream Southend United - Blackpool Fox Sports Nabeschouwing Southend United - Blackpool Uitslag Southend United - Blackpool Statistieken Southend United - Blackpool League One 2018/2019 Southend United - Blackpool wedden Southend United - Blackpool gokken Southend United - Blackpool Unibet