Nabeschouwing Southend United - Blackpool (1-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 17 november 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Southend United het zaterdag 17 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Roots Hall Stadium in Southend-on-Sea.

Via de Southend United - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southend United - Blackpool (1-2)

Het League One duel tussen Southend United en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Nick Kinseley geëindigd in een 1-2 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door O. Turton, waarmee Blackpool met 0-1 de leiding nam. Southend United kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Demetriou, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette A. Gnanduillet zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Blackpool de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 86e minuut werd M. Turner van Southend United met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Southend United het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nick Kinseley, waardoor Blackpool dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Southend United - Blackpool 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southend United - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Blackpool Doelpunt O. Turton Blackpool 0-1
40' Wissel Southend United Wissel S. McCoulsky voor D. Yearwood Southend United
74' Doelpunt Southend United Doelpunt J. Demetriou Southend United 1-1
83' Doelpunt Blackpool Doelpunt A. Gnanduillet Blackpool 1-2
86' Rode kaart Southend United Rode kaart voor M. Turner Southend United
Video hoogtepunten en samenvatting Southend United - Blackpool
Opstellingen Southend United - Blackpool
De opstellingen van Southend United en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Southend United - Blackpool

Southend United en Blackpool treffen elkaar in de 18e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nick Kinseley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Southend United en Blackpool in de League One vond plaats op 17 maart 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Southend United favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Blackpool slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Southend United 4
Winst Blackpool 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Southend United op een 13e positie staat, terwijl we Blackpool terugvinden op de 9e plaats.