Nabeschouwing Sunderland - AFC Wimbledon (1-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 2 februari 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Sunderland het zaterdag 2 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - AFC Wimbledon (1-0)

Het League One duel tussen Sunderland en AFC Wimbledon is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door A. McGeady, waarmee Sunderland met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sunderland uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Sunderland - AFC Wimbledon 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor A. Oshilaja AFC Wimbledon
59' Wissel Sunderland Wissel K. Sterling voor C. Wyke Sunderland
65' Wissel Sunderland Wissel L. ONien voor G. Honeyman Sunderland
67' Doelpunt Sunderland Doelpunt A. McGeady Sunderland 1-0
67' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Jervis voor D. Connolly AFC Wimbledon
68' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor S. Seddon AFC Wimbledon
69' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor A. Wordsworth AFC Wimbledon
69' Wissel AFC Wimbledon Wissel T. Sibbick voor T. Watson AFC Wimbledon
75' Wissel AFC Wimbledon Wissel J. Pigott voor M. Pinnock AFC Wimbledon
76' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor G. Leadbitter Sunderland
83' Wissel Sunderland Wissel D. Watmore voor L. Morgan Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - AFC Wimbledon
Opstellingen Sunderland - AFC Wimbledon
De opstellingen van Sunderland en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sunderland - AFC Wimbledon

Sunderland en AFC Wimbledon treffen elkaar in de 31e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ben Toner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sunderland en AFC Wimbledon in de League One vond plaats op 25 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sunderland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sunderland favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl AFC Wimbledon slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sunderland 1
Winst AFC Wimbledon 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sunderland op een 5e positie staat, terwijl we AFC Wimbledon terugvinden op de 24e plaats.