Nabeschouwing Sunderland - Blackpool (1-1) || League One 2018/2019

Dinsdag 12 februari 2019 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Sunderland het dinsdag 12 februari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Blackpool (1-1)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Sunderland en Blackpool geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door A. Gnanduillet, waarmee Blackpool met 0-1 de leiding nam. Sunderland kwam na 75 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Baldwin, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sunderland - Blackpool 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Blackpool Wissel L. Feeney voor M. Bola Blackpool
31' Doelpunt Blackpool Doelpunt A. Gnanduillet Blackpool 0-1
52' Wissel Sunderland Wissel C. Wyke voor L. Gooch Sunderland
62' Wissel Sunderland Wissel L. Morgan voor A. McGeady Sunderland
73' Wissel Blackpool Wissel C. Long voor A. Evans Blackpool
75' Doelpunt Sunderland Doelpunt J. Baldwin Sunderland 1-1
79' Wissel Sunderland Wissel T. Flanagan voor R. James Sunderland
80' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Thompson Blackpool
90' Wissel Blackpool Wissel N. Kirby voor M. Virtue-Thick Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Blackpool
Opstellingen Sunderland - Blackpool
De opstellingen van Sunderland en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sunderland - Blackpool

Sunderland en Blackpool treffen elkaar in de 13e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carl Boyeson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sunderland en Blackpool in de League One vond plaats op 1 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sunderland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sunderland favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Blackpool slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sunderland 1
Winst Blackpool 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sunderland op een 4e positie staat, terwijl we Blackpool terugvinden op de 8e plaats.