Nabeschouwing Sunderland - Bristol Rovers (2-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Sunderland het zaterdag 15 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Bristol Rovers (2-1)

Het League One duel tussen Sunderland en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Rodman, waarmee Bristol Rovers met 0-1 de leiding nam. Sunderland kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Matthews, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette J. Maja zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sunderland de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Thomas Bramall, waardoor Sunderland dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sunderland - Bristol Rovers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt A. Rodman Bristol Rovers 0-1
36' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor E. Upson Bristol Rovers
46' Doelpunt Sunderland Doelpunt A. Matthews Sunderland 1-1
49' Doelpunt Sunderland Doelpunt J. Maja Sunderland 2-1
57' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor G. Honeyman Sunderland
63' Wissel Bristol Rovers Wissel K. Bennett voor L. Sercombe Bristol Rovers
67' Wissel Bristol Rovers Wissel T. Nichols voor T. Holmes-Dennis Bristol Rovers
75' Wissel Sunderland Wissel C. Maguire voor J. Maja Sunderland
76' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Payne voor A. Rodman Bristol Rovers
76' Wissel Sunderland Wissel R. Ruiter voor J. McLaughlin Sunderland
83' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. Gooch Sunderland
84' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor M. Kelly Bristol Rovers
84' Wissel Sunderland Wissel D. Watmore voor L. Gooch Sunderland
95' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor A. Matthews Sunderland
96' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor O. Clarke Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Bristol Rovers
Opstellingen Sunderland - Bristol Rovers
De opstellingen van Sunderland en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.