Nabeschouwing Sunderland - Charlton Athletic (2-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 13:30 uur

In de League One 2018/2019 neemt Sunderland het zaterdag 4 augustus 2018 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Charlton Athletic (2-1)

Het League One duel tussen Sunderland en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 10 minuten. L. Taylor maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Charlton Athletic vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Sunderland kwam in de 65e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Maja, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 96e minuut zette L. Gooch zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sunderland de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Brooks, waardoor Sunderland dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sunderland - Charlton Athletic 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor C. Maguire Sunderland
10' Penalty Charlton Athletic Penalty L. Taylor Charlton Athletic 0-1
27' Wissel Sunderland Wissel B. Oviedo voor D. Love Sunderland
34' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor L. Page Charlton Athletic
42' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Pearce Charlton Athletic
46' Wissel Sunderland Wissel J. Sinclair voor L. ONien Sunderland
65' Doelpunt Sunderland Doelpunt J. Maja Sunderland 1-1
81' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor G. Lapslie Charlton Athletic
87' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. Gooch Sunderland
90' Wissel Charlton Athletic Wissel N. Sarr voor J. Pearce Charlton Athletic
93' Wissel Sunderland Wissel L. Molyneux voor J. Sinclair Sunderland
96' Doelpunt Sunderland Doelpunt L. Gooch Sunderland 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Charlton Athletic
Opstellingen Sunderland - Charlton Athletic
De opstellingen van Sunderland en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.