Nabeschouwing Sunderland - Peterborough United (2-2) || League One 2018/2019

Dinsdag 2 oktober 2018 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Sunderland het dinsdag 2 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Peterborough United (2-2)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Sunderland en Peterborough United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door J. Maja, waarmee Sunderland met 1-0 de leiding nam. In de 68e minuut moest B. Oviedo van het veld vertrekken nadat scheidsrechter David Coote een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sunderland verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Ward namens Peterborough United in de 74e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 79e minuut was het Sunderland dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van J. Sinclair. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat I. Toney van Peterborough United de 2-2 maakte in de 84e minuut.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Sunderland - Peterborough United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Sunderland Doelpunt J. Maja met assist van A. Matthews Sunderland 1-0
22' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor M. Power Sunderland
46' Wissel Peterborough United Wissel J. Ward voor C. Cooke Peterborough United
46' Wissel Peterborough United Wissel M. Maddison voor S. Dembele Peterborough United
68' Rode kaart Sunderland Rode kaart voor B. Oviedo Sunderland
70' Wissel Sunderland Wissel R. James voor J. Maja Sunderland
72' Wissel Peterborough United Wissel M. Godden voor J. Cummings Peterborough United
74' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Ward Peterborough United 1-1
79' Doelpunt Sunderland Doelpunt J. Sinclair met assist van C. Maguire Sunderland 2-1
84' Doelpunt Peterborough United Doelpunt I. Toney Peterborough United 2-2
86' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor I. Toney Peterborough United
92' Wissel Sunderland Wissel B. Mgunga-Kimpioka voor J. Sinclair Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Peterborough United
Opstellingen Sunderland - Peterborough United
De opstellingen van Sunderland en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.