Nabeschouwing Sunderland - Southend United (3-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Sunderland het zaterdag 27 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southend United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Southend United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Southend United (3-0)

Het League One duel tussen Sunderland en Southend United is onder leiding van scheidsrechter Rob Lewis geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door G. Honeyman, waarmee Sunderland met 1-0 de leiding nam. Sunderland vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Maguire op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Sunderland, waarmee A. McGeady zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rob Lewis, waardoor Sunderland dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sunderland - Southend United 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Southend United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel Southend United Wissel S. Hendrie voor B. Coker Southend United
29' Doelpunt Sunderland Doelpunt G. Honeyman Sunderland 1-0
41' Gele kaart Southend United Gele kaart voor H. Bunn Southend United
49' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor T. Flanagan Sunderland
53' Doelpunt Sunderland Doelpunt C. Maguire Sunderland 2-0
54' Wissel Sunderland Wissel A. McGeady voor D. McGeouch Sunderland
57' Wissel Sunderland Wissel J. Maja voor J. Sinclair Sunderland
66' Wissel Southend United Wissel S. McCoulsky voor S. McLaughlin Southend United
68' Gele kaart Southend United Gele kaart voor D. Yearwood Southend United
74' Wissel Sunderland Wissel L. ONien voor L. Gooch Sunderland
78' Wissel Southend United Wissel M. Kightly voor D. Yearwood Southend United
80' Doelpunt Sunderland Doelpunt A. McGeady Sunderland 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Southend United
Opstellingen Sunderland - Southend United
De opstellingen van Sunderland en Southend United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.