Nabeschouwing Sunderland - Wycombe Wanderers (1-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 17 november 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Sunderland het zaterdag 17 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Wycombe Wanderers (1-1)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Sunderland en Wycombe Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door F. Onyedinma, waarmee Wycombe Wanderers met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Sunderland het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 84e minuut was het namelijk J. Maja die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sunderland - Wycombe Wanderers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor G. Honeyman Sunderland
67' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt F. Onyedinma Wycombe Wanderers 0-1
71' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Gape Wycombe Wanderers
73' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Tyson voor R Williams Wycombe Wanderers
84' Doelpunt Sunderland Doelpunt J. Maja Sunderland 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Wycombe Wanderers
Opstellingen Sunderland - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Sunderland en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.