Nabeschouwing Walsall - AFC Wimbledon (0-1) || League One 2018/2019

Dinsdag 12 februari 2019 - 20:45 uur



In de League One 2018/2019 neemt Walsall het dinsdag 12 februari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Poundland Bescot Stadium in Walsall.

Via de Walsall - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Walsall - AFC Wimbledon (0-1)

Het League One duel tussen Walsall en AFC Wimbledon is onder leiding van scheidsrechter Chris Sarginson geëindigd in een 0-1 overwinning voor AFC Wimbledon. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door S. Seddon, waarmee AFC Wimbledon met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name AFC Wimbledon dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor AFC Wimbledon uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Walsall - AFC Wimbledon
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
9
9
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
81
70
Gevaarlijke aanvallen
38
35
Corners
5
5
Wissels
2
2
LIVE Walsall - AFC Wimbledon 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Walsall - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor A. Hartigan AFC Wimbledon
15' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor A. Oshilaja AFC Wimbledon
48' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt S. Seddon AFC Wimbledon 0-1
49' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor S. Seddon AFC Wimbledon
56' Wissel Walsall Wissel M. Jarvis voor A. Oteh Walsall
56' Wissel Walsall Wissel Z. Ismail voor J. Edwards Walsall
66' Wissel AFC Wimbledon Wissel M. Pinnock voor J. Pigott AFC Wimbledon
76' Wissel AFC Wimbledon Wissel T. Thomas voor T. Sibbick AFC Wimbledon
81' Gele kaart Walsall Gele kaart voor A. Cook Walsall
93' Gele kaart Walsall Gele kaart voor D. Scarr Walsall
Video hoogtepunten en samenvatting Walsall - AFC Wimbledon
Opstellingen Walsall - AFC Wimbledon
De opstellingen van Walsall en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Walsall
# Speler Pos.
1 Liam Roberts K
28 Cameron Norman V
3 Luke Leahy V
35 Dan Scarr V
5 Jon Guthrie V
2 Joe Edwards M
30 Isaiah Osbourne M
15 Liam Kinsella M
29 Josh Gordon A
36 Aramide Oteh A
9 Andy Cook A
Wissels Walsall
# Speler Pos.
13 Chris Dunn K
27 Jack Fitzwater V
34 Scott Laird V
6 Nicky Devlin M
38 Corey Taylor M
11 Matt Jarvis M
10 Zeli Ismail M
Voorbeschouwing Walsall - AFC Wimbledon

Walsall en AFC Wimbledon treffen elkaar in de 30e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Sarginson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Walsall en AFC Wimbledon in de League One vond plaats op 21 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Walsall. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Walsall favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl AFC Wimbledon slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Walsall 3
Winst AFC Wimbledon 2
Gelijkspel 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Walsall op een 17e positie staat, terwijl we AFC Wimbledon terugvinden op de 24e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Walsall - AFC Wimbledon Opstelling Walsall Opstelling AFC Wimbledon Live Walsall - AFC Wimbledon Live Walsall - AFC Wimbledon kijken Walsall - AFC Wimbledon kijken Live Walsall - AFC Wimbledon stream Walsall - AFC Wimbledon Fox Sports Nabeschouwing Walsall - AFC Wimbledon Uitslag Walsall - AFC Wimbledon Statistieken Walsall - AFC Wimbledon League One 2018/2019 Walsall - AFC Wimbledon wedden Walsall - AFC Wimbledon gokken Walsall - AFC Wimbledon Unibet