Nabeschouwing Walsall - Barnsley (0-1) || League One 2018/2019

Zaterdag 23 maart 2019 - 13:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Walsall het zaterdag 23 maart 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Poundland Bescot Stadium in Walsall.

Via de Walsall - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Walsall - Barnsley (0-1)

Het League One duel tussen Walsall en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 0-1 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 92e minuut door J. Brownell, waarmee Barnsley met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Barnsley dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ben Toner, waardoor Barnsley de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Walsall - Barnsley 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Walsall - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor L. Lindsay Barnsley
68' Wissel Barnsley Wissel C. Styles voor M. Bähre Barnsley
76' Wissel Barnsley Wissel V. Adeboyejo voor C. McGeehan Barnsley
82' Gele kaart Walsall Gele kaart voor G. Dobson Walsall
84' Wissel Barnsley Wissel J. Green voor M. Thiam Barnsley
89' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor J. Green Barnsley
89' Wissel Walsall Wissel M. Ferrier voor Z. Ismail Walsall
92' Doelpunt Barnsley Doelpunt J. Brownell Barnsley 0-1
93' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor J. Brownell Barnsley
94' Wissel Walsall Wissel A. Cook voor I. Osbourne Walsall
Video hoogtepunten en samenvatting Walsall - Barnsley
Opstellingen Walsall - Barnsley
De opstellingen van Walsall en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Walsall - Barnsley

Walsall en Barnsley treffen elkaar in de 39e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ben Toner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Walsall en Barnsley in de League One vond plaats op 8 september 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Barnsley favoriet. 6 keer wist de ploeg van Walsall te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Walsall. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Walsall 2
Winst Barnsley 6
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Walsall op een 21e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 2e plaats.