Nabeschouwing Walsall - Blackpool (0-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Walsall het zaterdag 1 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Poundland Bescot Stadium in Walsall.

Via de Walsall - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Walsall - Blackpool (0-0)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Walsall en Blackpool geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Walsall en Blackpool gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Blackpool kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Lee Swabey niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Walsall - Blackpool
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
7
16
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
84
87
Gevaarlijke aanvallen
42
47
Corners
5
4
Wissels
0
1
LIVE Walsall - Blackpool 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Walsall - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor O. Turton Blackpool
45' Wissel Blackpool Wissel L. Feeney voor J. Dodoo Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Walsall - Blackpool
Opstellingen Walsall - Blackpool
De opstellingen van Walsall en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Walsall
# Speler Pos.
1 Liam Roberts K
3 Luke Leahy V
27 Jack Fitzwater V
5 Jon Guthrie V
6 Nicky Devlin M
4 George Dobson M
10 Zeli Ismail M
30 Isaiah Osbourne M
8 Kieron Morris M
16 Morgan Ferrier A
9 Andy Cook A
Wissels Walsall
# Speler Pos.
13 Chris Dunn K
28 Kane Wilson V
21 Callum Cockerill-Mollett V
17 Qamaruddin Maziar Kouhyar V
15 Liam Kinsella M
26 Dylan Parker A
29 Josh Gordon A
Basiselftal Blackpool
# Speler Pos.
1 Mark Howard K
12 Michael Nottingham V
27 Marc Bola V
16 Curtis Tilt V
6 Ben Heneghan V
20 Oliver Turton V
15 Jordan Thompson M
8 Jay Spearing M
9 Mark Cullen A
7 Nathan Delfouneso A
11 Joe Dodoo A
Voorbeschouwing Walsall - Blackpool

Walsall en Blackpool treffen elkaar in de 6e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lee Swabey en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Walsall en Blackpool in de League One vond plaats op 10 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Walsall favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Blackpool slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Walsall 2
Winst Blackpool 1
Gelijkspel 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Walsall op een 4e positie staat, terwijl we Blackpool terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Walsall - Blackpool Opstelling Walsall Opstelling Blackpool Live Walsall - Blackpool Live Walsall - Blackpool kijken Walsall - Blackpool kijken Live Walsall - Blackpool stream Walsall - Blackpool Fox Sports Nabeschouwing Walsall - Blackpool Uitslag Walsall - Blackpool Statistieken Walsall - Blackpool League One 2018/2019 Walsall - Blackpool wedden Walsall - Blackpool gokken Walsall - Blackpool Unibet