Nabeschouwing Walsall - Fleetwood Town (2-0) || League One 2018/2019

Zaterdag 9 maart 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Walsall het zaterdag 9 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Poundland Bescot Stadium in Walsall.

Via de Walsall - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Walsall - Fleetwood Town (2-0)

Het League One duel tussen Walsall en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Eddie Ilderton geëindigd in een 2-0 overwinning voor Walsall. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door M. Ferrier, waarmee Walsall met 1-0 de leiding nam. Walsall vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Scarr op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Walsall.

LIVE Walsall - Fleetwood Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Walsall - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

54' Doelpunt Walsall Doelpunt M. Ferrier met assist van G. Dobson Walsall 1-0
67' Doelpunt Walsall Doelpunt D. Scarr Walsall 2-0
70' Wissel Walsall Wissel S. Laird voor M. Ferrier Walsall
72' Wissel Fleetwood Town Wissel R. Rydel voor R. Wallace Fleetwood Town
72' Wissel Fleetwood Town Wissel A. Nadesan voor P. Madden Fleetwood Town
74' Gele kaart Walsall Gele kaart voor N. Devlin Walsall
81' Wissel Walsall Wissel I. Osbourne voor J. Edwards Walsall
82' Wissel Fleetwood Town Wissel B. Baggley voor A. Hunter Fleetwood Town
93' Wissel Walsall Wissel C. Norman voor L. Leahy Walsall
Video hoogtepunten en samenvatting Walsall - Fleetwood Town
Opstellingen Walsall - Fleetwood Town
De opstellingen van Walsall en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Walsall - Fleetwood Town

Walsall en Fleetwood Town treffen elkaar in de 36e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eddie Ilderton en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Walsall en Fleetwood Town in de League One vond plaats op 17 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Walsall favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Fleetwood Town slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Walsall 5
Winst Fleetwood Town 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Walsall op een 20e positie staat, terwijl we Fleetwood Town terugvinden op de 10e plaats.