Nabeschouwing Walsall - Luton Town (2-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 29 december 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Walsall het zaterdag 29 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Poundland Bescot Stadium in Walsall.

Via de Walsall - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Walsall - Luton Town (2-2)

De League One 2018/2019 wedstrijd tussen Walsall en Luton Town geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 26 minuten. M. Ferrier maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Walsall vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Walsall vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Cook op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut wist Luton Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Collins.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Luton Town nadat K. LuaLua in de 94e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Walsall - Luton Town 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Walsall - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Penalty Walsall Penalty M. Ferrier Walsall 1-0
35' Wissel Luton Town Wissel D. Hylton voor H. Cornick Luton Town
55' Gele kaart Walsall Gele kaart voor J. Gordon Walsall
60' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor A. McCormack Luton Town
61' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor Luton Town
63' Wissel Luton Town Wissel K. LuaLua voor E. Lee Luton Town
67' Doelpunt Walsall Doelpunt A. Cook Walsall 2-0
72' Doelpunt Luton Town Doelpunt J. Collins Luton Town 2-1
73' Wissel Luton Town Wissel A. Sheehan voor A. Shinnie Luton Town
80' Wissel Walsall Wissel K. Wilson voor J. Gordon Walsall
93' Gele kaart Walsall Gele kaart voor G. Dobson Walsall
94' Doelpunt Luton Town Doelpunt K. LuaLua Luton Town 2-2
94' Gele kaart Luton Town Gele kaart voor K. LuaLua Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Walsall - Luton Town
Opstellingen Walsall - Luton Town
De opstellingen van Walsall en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.