Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Bristol Rovers (1-2) || League One 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 16:00 uur



In de League One 2018/2019 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 18 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Bristol Rovers (1-2)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Kevin Johnson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Bristol Rovers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van J. Clarke. Bristol Rovers vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Craig op een 0-2 voorsprong kwam te staan. K. Bennett dacht na 68 minuten te scoren voor Wycombe Wanderers, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat S. Kashket namens Wycombe Wanderers in de 82e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Johnson, waardoor Bristol Rovers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Wycombe Wanderers - Bristol Rovers
Goals
1
2
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
7
16
Schoten op doel
2
11
Aanvallen
73
72
Gevaarlijke aanvallen
53
50
Corners
6
6
Wissels
3
2
LIVE Wycombe Wanderers - Bristol Rovers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt J. Clarke Bristol Rovers 0-1
20' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt T. Craig Bristol Rovers 0-2
62' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor L. Sercombe Bristol Rovers
64' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor S. Kashket C. Mackail-Smith Bristol Rovers
68' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt K. Bennett met assist van S. Matthews Wycombe Wanderers
75' Wissel Bristol Rovers Wissel G. Reilly voor T. Nichols Bristol Rovers
77' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Freeman voor M. Bloomfield Wycombe Wanderers
78' Wissel Wycombe Wanderers Wissel S. Saunders voor D. Gape Wycombe Wanderers
82' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor S. Payne Bristol Rovers
82' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt S. Kashket Wycombe Wanderers 1-2
94' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Bristol Rovers
Opstellingen Wycombe Wanderers - Bristol Rovers
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Wycombe Wanderers
# Speler Pos.
30 Yves Makabu Ma-Kalambay K
5 Anthony Stewart V
8 Marcus Bean M
11 Scott Kashket M
7 Sam Saunders M
22 Nicholas Freeman M
17 Bryn Morris M
Basiselftal Bristol Rovers
# Speler Pos.
21 Adam Smith K
15 James Clarke V
5 Tony Craig V
4 Tom Lockyer V
16 Tom Broadbent V
8 Ollie Clarke M
6 Edward Upson M
26 Sam Matthews M
7 Liam Sercombe M
9 Stefan Payne A
10 Tom Nichols A
Wissels Bristol Rovers
# Speler Pos.
1 Sam Slocombe K
2 Daniel Leadbitter V
14 Chris Lines M
33 Alex Rodman M
23 Kyle Bennett M
20 Gavin Reilly A
17 Alex Jakubiak A
Voorbeschouwing Wycombe Wanderers - Bristol Rovers

Wycombe Wanderers en Bristol Rovers treffen elkaar in de 3e speelronde van de League One van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Johnson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wycombe Wanderers en Bristol Rovers in de League One vond plaats op 30 januari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wycombe Wanderers. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Wycombe Wanderers favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Bristol Rovers slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wycombe Wanderers 2
Winst Bristol Rovers 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wycombe Wanderers op een 20e positie staat, terwijl we Bristol Rovers terugvinden op de 21e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Wycombe Wanderers - Bristol Rovers Opstelling Wycombe Wanderers Opstelling Bristol Rovers Live Wycombe Wanderers - Bristol Rovers Live Wycombe Wanderers - Bristol Rovers kijken Wycombe Wanderers - Bristol Rovers kijken Live Wycombe Wanderers - Bristol Rovers stream Wycombe Wanderers - Bristol Rovers Fox Sports Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Bristol Rovers Uitslag Wycombe Wanderers - Bristol Rovers Statistieken Wycombe Wanderers - Bristol Rovers League One 2018/2019 Wycombe Wanderers - Bristol Rovers wedden Wycombe Wanderers - Bristol Rovers gokken Wycombe Wanderers - Bristol Rovers Unibet