Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Southend United (2-3) || League One 2018/2019

Zaterdag 29 september 2018 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 29 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southend United. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Southend United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Southend United (2-3)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Southend United is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 2-3 overwinning voor Southend United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door T. Robinson, waarmee Southend United met 0-1 de leiding nam. Southend United vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Hopper op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Southend United, waarmee S. Cox zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 83 minuten deed C. Mackail-Smith iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Wycombe Wanderers werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Wycombe Wanderers dat in de 86e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Akinfenwa de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tom Nield bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Southend United.

LIVE Wycombe Wanderers - Southend United 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Southend United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Southend United Doelpunt T. Robinson Southend United 0-1
53' Doelpunt Southend United Doelpunt T. Hopper Southend United 0-2
57' Doelpunt Southend United Doelpunt S. Cox Southend United 0-3
66' Wissel Wycombe Wanderers Wissel P. Cowan-Hall voor S. Kashket Wycombe Wanderers
66' Wissel Wycombe Wanderers Wissel C. Mackail-Smith voor M. Bloomfield Wycombe Wanderers
66' Wissel Wycombe Wanderers Wissel R Williams voor F. Onyedinma Wycombe Wanderers
72' Wissel Southend United Wissel S. McLaughlin voor S. Cox Southend United
73' Wissel Southend United Wissel M. Kightly voor T. Robinson Southend United
77' Wissel Southend United Wissel D. Yearwood voor S. Mantom Southend United
83' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt C. Mackail-Smith Wycombe Wanderers 1-3
86' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Akinfenwa Wycombe Wanderers 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Southend United
Opstellingen Wycombe Wanderers - Southend United
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Southend United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.