Nabeschouwing Accrington Stanley - Ipswich Town (2-0) || League One 2019/2020

Zondag 20 oktober 2019 - 13:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Accrington Stanley het zondag 20 oktober 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Ipswich Town (2-0)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 2-0 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door C. Bishop, waarmee Accrington Stanley met 1-0 de leiding nam. Accrington Stanley vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Bishop op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut moest Accrington Stanley verder met een man minder nadat R. Sykes een rode kaart had gekregen. Het lukte Ipswich Town in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 79e minuut werd A. Dobra van Ipswich Town met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Ipswich Town het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Accrington Stanley.

LIVE Accrington Stanley - Ipswich Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt C. Bishop Accrington Stanley 1-0
21' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor A. Nsiala Ipswich Town
41' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt C. Bishop Accrington Stanley 2-0
46' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor G. Edwards Ipswich Town
46' Wissel Ipswich Town Wissel D. Rowe voor A. Nsiala Ipswich Town
46' Wissel Ipswich Town Wissel A. Dobra voor A. Dozzell Ipswich Town
49' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. Opoku Accrington Stanley
59' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor J. Nolan Ipswich Town
66' Wissel Ipswich Town Wissel A. Georgiou voor A. Judge Ipswich Town
67' Wissel Accrington Stanley Wissel A. Alese voor J. Opoku Accrington Stanley
72' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor A. Dobra Ipswich Town
74' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. McConville Accrington Stanley
75' Wissel Accrington Stanley Wissel D. Charles voor O. Zanzala Accrington Stanley
77' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Pritchard voor S. McConville Accrington Stanley
78' Rode kaart Accrington Stanley Rode kaart voor R. Sykes Accrington Stanley
79' Rode kaart Ipswich Town Rode kaart voor A. Dobra Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Ipswich Town
Opstellingen Accrington Stanley - Ipswich Town
De opstellingen van Accrington Stanley en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.