Nabeschouwing AFC Wimbledon - Peterborough United (1-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 18 januari 2020 - 16:00 uur



In de League One 2019/2020 neemt AFC Wimbledon het zaterdag 18 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Peterborough United (1-0)

Het League One duel tussen AFC Wimbledon en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 1-0 overwinning voor AFC Wimbledon. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door J. Pigott, waarmee AFC Wimbledon met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name AFC Wimbledon dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor AFC Wimbledon uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken AFC Wimbledon - Peterborough United
Goals
1
0
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
8
17
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
100
108
Gevaarlijke aanvallen
55
59
Corners
4
10
Wissels
2
2
LIVE AFC Wimbledon - Peterborough United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Wordsworth voor M. H. Sanders AFC Wimbledon
58' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt J. Pigott met assist van N. Guinness-Walker AFC Wimbledon 1-0
59' Wissel Peterborough United Wissel J. Ward voor L. Reed Peterborough United
63' Wissel Peterborough United Wissel R. Jade-Jones voor M. Eisa Peterborough United
73' Wissel AFC Wimbledon Wissel P. Osew voor N. Guinness-Walker AFC Wimbledon
74' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor S. Szmodics Peterborough United
78' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor N. Trott AFC Wimbledon
85' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor I. Toney Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Peterborough United
Opstellingen AFC Wimbledon - Peterborough United
De opstellingen van AFC Wimbledon en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Wimbledon gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Wissels AFC Wimbledon
# Speler Pos.
24 Joe McDonnell K
37 Paul Osew V
4 Rodney McDonald V
32 Huseyin Biler V
40 Anthony Wordsworth M
22 Tommy Wood A
9 Kwesi Appiah A
Formatie 4-3-1-2
Basiselftal Peterborough United
# Speler Pos.
1 Christy Pym K
16 Rhys Bennett V
3 Dan Butler V
6 Frankie Kent V
24 Niall Mason V
12 Reece Brown M
9 Samuel Szmodics M
14 Louis Samuel Reed M
29 Jack Taylor M
17 Ivan Toney A
7 Mohamed Eisa A
Wissels Peterborough United
# Speler Pos.
26 Aaron Chapman K
30 Samuel Cartwright V
37 Ricky Jade-Jones M
31 Kyle Barker M
20 Serhat Tasdemir M
21 George Boyd M
23 Joe Ward A
Voorbeschouwing AFC Wimbledon - Peterborough United

AFC Wimbledon en Peterborough United treffen elkaar in de 28e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Drysdale en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AFC Wimbledon en Peterborough United in de League One vond plaats op 28 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Peterborough United. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel AFC Wimbledon als Peterborough United wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst AFC Wimbledon 2
Winst Peterborough United 2
Gelijkspel 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AFC Wimbledon op een 20e positie staat, terwijl we Peterborough United terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
AFC Wimbledon - Peterborough United Opstelling AFC Wimbledon Opstelling Peterborough United Live AFC Wimbledon - Peterborough United Live AFC Wimbledon - Peterborough United kijken AFC Wimbledon - Peterborough United kijken Live AFC Wimbledon - Peterborough United stream AFC Wimbledon - Peterborough United Fox Sports Nabeschouwing AFC Wimbledon - Peterborough United Uitslag AFC Wimbledon - Peterborough United Statistieken AFC Wimbledon - Peterborough United League One 2019/2020 AFC Wimbledon - Peterborough United wedden AFC Wimbledon - Peterborough United gokken AFC Wimbledon - Peterborough United Unibet