Nabeschouwing AFC Wimbledon - Wycombe Wanderers (0-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 31 augustus 2019 - 16:00 uur



In de League One 2019/2020 neemt AFC Wimbledon het zaterdag 31 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Kingsmeadow in Kingston upon Thames.

Via de AFC Wimbledon - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Wimbledon - Wycombe Wanderers (0-0)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen AFC Wimbledon en Wycombe Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alan Young niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AFC Wimbledon - Wycombe Wanderers
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
11
14
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
121
99
Gevaarlijke aanvallen
63
61
Corners
5
4
Wissels
2
2
LIVE AFC Wimbledon - Wycombe Wanderers 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Wimbledon - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
66' Wissel Wycombe Wanderers Wissel J. Parker voor S. Kashket Wycombe Wanderers
74' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Roscrow voor K. Appiah AFC Wimbledon
75' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor AFC Wimbledon
78' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Pattison voor Matthew Bloomfield Wycombe Wanderers
84' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor AFC Wimbledon
88' Wissel AFC Wimbledon Wissel M. Pinnock voor A. Hartigan AFC Wimbledon
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Wimbledon - Wycombe Wanderers
Opstellingen AFC Wimbledon - Wycombe Wanderers
De opstellingen van AFC Wimbledon en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Wimbledon gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-5-2
Wissels AFC Wimbledon
# Speler Pos.
13 Nik Tzanev K
14 Kyron Stabana V
16 Dylan Connolly M
10 Adam Roscrow A
11 Mitchell Pinnock A
17 Michael Kwaku Folivi A
19 Shane McLoughlin A
Formatie 4-3-3
Basiselftal Wycombe Wanderers
# Speler Pos.
1 Ryan Allsop K
21 Darius Charles V
3 Joe Jacobson V
19 Jack Grimmer V
5 Anthony Stewart V
10 Matt Bloomfield M
7 David Wheeler M
4 Dominic Gape M
22 Nicholas Freeman M
20 Adebayo Akinfenwa A
11 Scott Kashket A
Wissels Wycombe Wanderers
# Speler Pos.
13 Cameron Yates K
16 Giles Phillips V
6 Adam Mohamad El-Abd V
27 Josh Parker M
8 Alexander Pattison M
15 Jamie Mascoll M
25 Alex Samuel A
Voorbeschouwing AFC Wimbledon - Wycombe Wanderers

AFC Wimbledon en Wycombe Wanderers treffen elkaar in de 6e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan Young en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AFC Wimbledon en Wycombe Wanderers in de League One vond plaats op 27 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor AFC Wimbledon. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is AFC Wimbledon favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Wycombe Wanderers slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst AFC Wimbledon 2
Winst Wycombe Wanderers 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AFC Wimbledon op een 20e positie staat, terwijl we Wycombe Wanderers terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
AFC Wimbledon - Wycombe Wanderers Opstelling AFC Wimbledon Opstelling Wycombe Wanderers Live AFC Wimbledon - Wycombe Wanderers Live AFC Wimbledon - Wycombe Wanderers kijken AFC Wimbledon - Wycombe Wanderers kijken Live AFC Wimbledon - Wycombe Wanderers stream AFC Wimbledon - Wycombe Wanderers Fox Sports Nabeschouwing AFC Wimbledon - Wycombe Wanderers Uitslag AFC Wimbledon - Wycombe Wanderers Statistieken AFC Wimbledon - Wycombe Wanderers League One 2019/2020 AFC Wimbledon - Wycombe Wanderers wedden AFC Wimbledon - Wycombe Wanderers gokken AFC Wimbledon - Wycombe Wanderers Unibet