Nabeschouwing Blackpool - Rotherham United (1-2) || League One 2019/2020

Zaterdag 12 oktober 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Blackpool het zaterdag 12 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Rotherham United (1-2)

Het League One duel tussen Blackpool en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter Chris Pollard geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door M. Smith, waarmee Rotherham United met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Rotherham United opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het C. Robertson die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Rotherham United. Vlak voor tijd werd de stand 1-2 doordat A. Gnanduillet van Blackpool een penalty wist te benutten in de 99e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Chris Pollard, waardoor Rotherham United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Blackpool - Rotherham United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor S. Scannell Blackpool
49' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor L. Feeney Blackpool
51' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Smith Rotherham United 0-1
58' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor M. Olosunde Rotherham United
58' Wissel Rotherham United Wissel C. Ogbene voor J. Hastie Rotherham United
62' Wissel Blackpool Wissel N. Delfouneso voor J. Spearing Blackpool
63' Wissel Rotherham United Wissel T. Clarke voor M. Crooks Rotherham United
77' Wissel Blackpool Wissel R. Hardie voor S. Scannell Blackpool
82' Wissel Rotherham United Wissel B. Jones voor M. Olosunde Rotherham United
85' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor C. Guy Blackpool
85' Wissel Blackpool Wissel C. MacDonald voor J. Husband Blackpool
87' Doelpunt Rotherham United Doelpunt C. Robertson Rotherham United 0-2
91' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor C. Ogbene Rotherham United
95' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor B. Heneghan Blackpool
96' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor D. Barlaser Rotherham United
98' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor M. Virtue-Thick Rotherham United
98' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor T. Clarke Rotherham United
99' Penalty Blackpool Penalty A. Gnanduillet Blackpool 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Rotherham United
Opstellingen Blackpool - Rotherham United
De opstellingen van Blackpool en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.