Nabeschouwing Bristol Rovers - Gillingham (1-1) || League One 2019/2020

Dinsdag 17 september 2019 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Bristol Rovers het dinsdag 17 september 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Gillingham (1-1)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Bristol Rovers en Gillingham geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door T. Smith, waarmee Bristol Rovers met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Gillingham het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk T. OConnor die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bristol Rovers - Gillingham 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel Gillingham Wissel J. Tucker voor B. Fuller Gillingham
38' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt T. Smith Bristol Rovers 1-0
46' Wissel Gillingham Wissel M. Marshall voor M. Ndjoli Gillingham
54' Wissel Bristol Rovers Wissel L. Sercombe voor O. Clarke Bristol Rovers
62' Wissel Gillingham Wissel M. Mandron voor B. Hanlan Gillingham
74' Wissel Bristol Rovers Wissel M. Little voor J. Hare Bristol Rovers
80' Wissel Bristol Rovers Wissel V. Adeboyejo voor T. Smith Bristol Rovers
83' Doelpunt Gillingham Doelpunt T. OConnor Gillingham 1-1
95' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor L. Sercombe Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Gillingham
Opstellingen Bristol Rovers - Gillingham
De opstellingen van Bristol Rovers en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Bristol Rovers - Gillingham

Bristol Rovers en Gillingham treffen elkaar in de 9e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Johnson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol Rovers en Gillingham in de League One vond plaats op 12 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol Rovers. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Gillingham favoriet. 5 keer wist de ploeg van Bristol Rovers te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Bristol Rovers. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bristol Rovers 3
Winst Gillingham 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol Rovers op een 12e positie staat, terwijl we Gillingham terugvinden op de 14e plaats.