Nabeschouwing Bristol Rovers - Shrewsbury Town (0-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 29 februari 2020 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Bristol Rovers het zaterdag 29 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Shrewsbury Town (0-1)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Alan Young geëindigd in een 0-1 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door D. Udoh, waarmee Shrewsbury Town met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Shrewsbury Town dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Shrewsbury Town uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Bristol Rovers - Shrewsbury Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor R. Menayese Bristol Rovers
43' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor A. Pierre Shrewsbury Town
63' Wissel Bristol Rovers Wissel T. Abraham voor J. Clarke-Harris Bristol Rovers
69' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt D. Udoh met assist van R. Williams Shrewsbury Town 0-1
71' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Daly voor L. Sercombe Bristol Rovers
74' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor R. Williams Shrewsbury Town
80' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Rodman voor R. Menayese Bristol Rovers
84' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Kilgour Bristol Rovers
86' Wissel Shrewsbury Town Wissel K. Ramsay voor J. Cummings Shrewsbury Town
87' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor J. Cummings Shrewsbury Town
90' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor C. Lang Shrewsbury Town
90' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor D. Edwards Shrewsbury Town
92' Wissel Shrewsbury Town Wissel B. Walker voor C. Lang Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Shrewsbury Town
Opstellingen Bristol Rovers - Shrewsbury Town
De opstellingen van Bristol Rovers en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.