Nabeschouwing Bristol Rovers - Tranmere Rovers (2-0) || League One 2019/2020

Dinsdag 20 augustus 2019 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Bristol Rovers het dinsdag 20 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Tranmere Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Tranmere Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Tranmere Rovers (2-0)

Het League One duel tussen Bristol Rovers en Tranmere Rovers is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door J. Clarke-Harris, waarmee Bristol Rovers met 1-0 de leiding nam. In de 48e minuut moest C. Blackett-Taylor van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Gavin Ward een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Tranmere Rovers verder met een speler minder. In de 57e minuut kreeg O. Banks van Tranmere Rovers voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Tranmere Rovers de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

T. Smith zette Bristol Rovers even later op 2-0 nadat hij een door scheidsrechter Gavin Ward toegekende penalty wist te benutten.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Bristol Rovers.

LIVE Bristol Rovers - Tranmere Rovers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Tranmere Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor E. Monthe Tranmere Rovers
29' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor O. Banks Tranmere Rovers
38' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van J. Hare Bristol Rovers 1-0
48' Rode kaart Tranmere Rovers Rode kaart voor C. Blackett-Taylor Tranmere Rovers
57' Tweede gele kaart Tranmere Rovers Tweede gele kaart voor O. Banks Tranmere Rovers
68' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor G. Ray Tranmere Rovers
72' Wissel Bristol Rovers Wissel K. Bennett voor A. Ogogo Bristol Rovers
75' Wissel Tranmere Rovers Wissel R. Hepburn-Murphy voor K. Wilson Tranmere Rovers
75' Wissel Bristol Rovers Wissel V. Adeboyejo voor J. Clarke-Harris Bristol Rovers
88' Penalty Bristol Rovers Penalty T. Smith Bristol Rovers 2-0
88' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor T. Smith Bristol Rovers
89' Wissel Bristol Rovers Wissel T. Nichols voor T. Smith Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Tranmere Rovers
Opstellingen Bristol Rovers - Tranmere Rovers
De opstellingen van Bristol Rovers en Tranmere Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Tranmere Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.