Nabeschouwing Coventry City - Doncaster Rovers (1-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 28 september 2019 - 16:00 uur



In de League One 2019/2020 neemt Coventry City het zaterdag 28 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Ricoh Arena in Coventry.

Via de Coventry City - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Doncaster Rovers (1-1)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Coventry City en Doncaster Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door B. Whiteman, waarmee Doncaster Rovers met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Coventry City het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 89e minuut was het namelijk A. Bakayoko die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Coventry City - Doncaster Rovers
Goals
1
1
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
21
11
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
154
89
Gevaarlijke aanvallen
77
29
Corners
9
1
Wissels
2
2
LIVE Coventry City - Doncaster Rovers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
41' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt B. Whiteman Doncaster Rovers 0-1
43' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor K. McFadzean Coventry City
88' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor R. James Doncaster Rovers
89' Doelpunt Coventry City Doelpunt A. Bakayoko met assist van K. McFadzean Coventry City 1-1
91' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Coventry City
96' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor Coventry City
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Doncaster Rovers
Opstellingen Coventry City - Doncaster Rovers
De opstellingen van Coventry City en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Coventry City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Doncaster Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Mark Robins
Basiselftal Coventry City
# Speler Pos.
1 Marko Maroši K
5 Kyle John McFadzean V
23 Fankaty Dabo V
15 Dominic Hyam V
3 Brandon Mason V
20 Liam Walsh M
17 Callum O'Hare M
26 Jordan Shipley M
24 Matt Godden A
10 Wesley Jobello A
11 Jordie Hiwula-Mayifuila A
Wissels Coventry City
# Speler Pos.
13 Ben Wilson K
31 Sam McCallum V
4 Michael Rose V
38 Josh Eccles V
25 Zain Westbrooke M
33 Gervane Kastaneer A
21 Amadou Bakayoko A
Formatie 4-2-3-1
Coach Darren Moore
Basiselftal Doncaster Rovers
# Speler Pos.
24 Seny Dieng K
4 Tom Anderson V
33 Donervon Joseph Daniels V
3 Reece James V
26 James Coppinger M
7 Kieran Sadlier M
10 Jon Taylor M
2 Brad Halliday M
6 Ben Sheaf M
8 Benjamin Whiteman M
31 Niall Ennis A
Wissels Doncaster Rovers
# Speler Pos.
1 Ian Lawlor K
16 Danny Amos V
5 Joe Wright V
19 Alfie May M
12 Madger Antonio Gomes Ajú M
21 William Longbottom A
23 Alex Kiwomya A
Voorbeschouwing Coventry City - Doncaster Rovers

Coventry City en Doncaster Rovers treffen elkaar in de 11e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Adcock en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Coventry City en Doncaster Rovers in de League One vond plaats op 4 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Doncaster Rovers. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Doncaster Rovers favoriet. 4 keer wist de ploeg van Coventry City te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Coventry City. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Coventry City 3
Winst Doncaster Rovers 4
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Coventry City op een 2e positie staat, terwijl we Doncaster Rovers terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Coventry City - Doncaster Rovers Opstelling Coventry City Opstelling Doncaster Rovers Live Coventry City - Doncaster Rovers Live Coventry City - Doncaster Rovers kijken Coventry City - Doncaster Rovers kijken Live Coventry City - Doncaster Rovers stream Coventry City - Doncaster Rovers Fox Sports Nabeschouwing Coventry City - Doncaster Rovers Uitslag Coventry City - Doncaster Rovers Statistieken Coventry City - Doncaster Rovers League One 2019/2020 Coventry City - Doncaster Rovers wedden Coventry City - Doncaster Rovers gokken Coventry City - Doncaster Rovers Unibet