Nabeschouwing Coventry City - Gillingham (1-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 24 augustus 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Coventry City het zaterdag 24 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Ricoh Arena in Coventry.

Via de Coventry City - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Gillingham (1-0)

Het League One duel tussen Coventry City en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Martin Coy geëindigd in een 1-0 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door D. Hyam, waarmee Coventry City met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Coventry City dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Coventry City.

LIVE Coventry City - Gillingham 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Coventry City Doelpunt D. Hyam met assist van Z. Westbrooke Coventry City 1-0
28' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor B. Fuller Gillingham
31' Wissel Gillingham Wissel M. Ndjoli voor R. Charles-Cook Gillingham
35' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor M. Byrne Gillingham
63' Wissel Gillingham Wissel E. List voor S. OKeefe Gillingham
67' Wissel Coventry City Wissel C. OHare voor Z. Westbrooke Coventry City
80' Wissel Coventry City Wissel C. Wakefield voor W. Jobello Coventry City
80' Wissel Coventry City Wissel A. Bakayoko voor M. Godden Coventry City
86' Wissel Gillingham Wissel M. Mandron voor B. Hanlan Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Gillingham
Opstellingen Coventry City - Gillingham
De opstellingen van Coventry City en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Coventry City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Coventry City - Gillingham

Coventry City en Gillingham treffen elkaar in de 5e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Coy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Coventry City en Gillingham in de League One vond plaats op 2 februari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Coventry City favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Gillingham slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Coventry City 4
Winst Gillingham 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Coventry City op een 3e positie staat, terwijl we Gillingham terugvinden op de 19e plaats.