Nabeschouwing Coventry City - Milton Keynes Dons (1-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 11 januari 2020 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Coventry City het zaterdag 11 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Coventry City - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Coventry City - Milton Keynes Dons (1-1)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Coventry City en Milton Keynes Dons geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Coventry City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van S. McCallum. Milton Keynes Dons kwam na 75 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Morris, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Coventry City - Milton Keynes Dons 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Coventry City - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Coventry City Doelpunt S. McCallum Coventry City 1-0
40' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor S. McCallum Coventry City
46' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Morris voor D. Kasumu Milton Keynes Dons
59' Wissel Coventry City Wissel C. OHare voor Z. Westbrooke Coventry City
60' Wissel Coventry City Wissel M. Biamou voor J. Shipley Coventry City
61' Wissel Milton Keynes Dons Wissel S. Nombe voor J. Mason Milton Keynes Dons
72' Wissel Milton Keynes Dons Wissel B. Gladwin voor A. Gilbey Milton Keynes Dons
75' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt C. Morris Milton Keynes Dons 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Coventry City - Milton Keynes Dons
Opstellingen Coventry City - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Coventry City en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Coventry City gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Coventry City - Milton Keynes Dons

Coventry City en Milton Keynes Dons treffen elkaar in de 27e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carl Boyeson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Coventry City en Milton Keynes Dons in de League One vond plaats op 19 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Coventry City als Milton Keynes Dons wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Coventry City 3
Winst Milton Keynes Dons 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Coventry City op een 3e positie staat, terwijl we Milton Keynes Dons terugvinden op de 20e plaats.