Nabeschouwing Doncaster Rovers - Accrington Stanley (1-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 21 december 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Doncaster Rovers het zaterdag 21 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Accrington Stanley (1-1)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Doncaster Rovers en Accrington Stanley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door J. Taylor, waarmee Doncaster Rovers met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Accrington Stanley het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 82e minuut was het namelijk O. Zanzala die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Doncaster Rovers - Accrington Stanley
1
1
LIVE Doncaster Rovers - Accrington Stanley 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Wright voor R. James Doncaster Rovers
57' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt J. Taylor Doncaster Rovers 1-0
69' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor M. Gomes Doncaster Rovers
72' Wissel Accrington Stanley Wissel S. McConville voor J. Pritchard Accrington Stanley
77' Wissel Doncaster Rovers Wissel N. Ennis voor J. Coppinger Doncaster Rovers
78' Wissel Doncaster Rovers Wissel R. Bingham voor K. Thomas Doncaster Rovers
79' Wissel Accrington Stanley Wissel O. Zanzala voor C. Bishop Accrington Stanley
82' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt O. Zanzala met assist van S. McConville Accrington Stanley 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Accrington Stanley
Opstellingen Doncaster Rovers - Accrington Stanley
De opstellingen van Doncaster Rovers en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Doncaster Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Doncaster Rovers - Accrington Stanley

Doncaster Rovers en Accrington Stanley treffen elkaar in de 22e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Haines en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Doncaster Rovers en Accrington Stanley in de League One vond plaats op 23 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Accrington Stanley. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Accrington Stanley favoriet. 2 keer wist de ploeg van Doncaster Rovers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Doncaster Rovers. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Doncaster Rovers 0
Winst Accrington Stanley 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Doncaster Rovers op een 14e positie staat, terwijl we Accrington Stanley terugvinden op de 17e plaats.